Onze diensten

Van een pasfoto in een sleutelhanger tot een 40 tal 40×60 vergrotingen op Dibond voor een expositie, en zo’n beetje alles er tussenin.

De afgelopen jaren is de manier waarop je een foto kan presenteren erg veranderd. Had je vroeger eigenlijk alleen de keuze tussen mat en glans, en hier en daar een canvasje van 30×40. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd.

Handwerk afdrukken op allerlei oppervlakken, aluminium, Forex, plexiglas (zelfs echt glas), canvas, groot groter en jawel nog groter…   Alles is mogelijk deze dagen.

Veel van dit soort oppervlakken kunnen we zelf verwerken tot een eindproduct van zeer hoge kwaliteit.

Ook hebben wij ons toegelegd op een groot assortiment lijsten. Onze collectie proberen we zo stabiel mogelijk te houden zodat je ook na een paar jaar nog steeds dat ene lijstje kunt komen kopen. Daarnaast werken we met aanbiedingen van Henzo, Decalframe en C&C. Daarmee hebben we beschikking over een ongelooflijk assortiment lijsten. Niet alles is in huis natuurlijk, dat zou niet passen maar kom gerust eens binnen om te zien wat er staat. Zit het er niet tussen? Dan bestellen we dat ene lijstje voor je! Geen punt!

De fotografische diensten vind je boven en onderaan in de menubalk!